Kloakspuling

Lugter det fra kloaken? Eller er der ikke frit løb i afløbene i brusekabine, vask eller i toilet? Så kan en kloakspuling i mange tilfælde være den rette løsning. Og det kan vi hjælpe med. Som autoriseret kloakmester sørger vi for, at din kloak får den rigtige behandling, uden den belastes, og uafhængig af problemet finder vi både fejlen og retter den, så der igen kommer frit løb.

Topmoderne udstyr til fejlfinding – Ingen unødvendige spulinger

Certificeret og autoriseret kloakmester – din garanti for godt arbejde

 Over 60 års erfaring med alle typer af kloakproblemer

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
kloakspuling-midt
kloakspuling-midt

Kloakspuling, der virker

  • Altid det nyeste udstyr, opdaterede medarbejdere og medlem af alle certificeringsordninger er din garanti.
  • Vi afhjælper alle former for stoppede afløb med slamsugning og spuling på baggrund af undersøgelser og TV-inspektion.
  • Vi rykker hurtigt ud med problemløsning, når det er nødvendigt og kører med serviceaftaler, så du undgår gener.

Stoppede afløb?

Det kan være meget belastende med ildelugtende kloakker eller tilstoppede afløb, som betyder, at man ikke kan bruge toilettet, brus eller vask.

Din kloak er konstrueret til at være selvrensende, men skal ligesom alt andet vedligeholdes, hvis du vil være sikker på, at der ikke opstår problemer. Hvis problemet allerede eksisterer, kan en højtryksspuling i mange tilfælde være en god løsning, hvis afløb er stoppede eller hvis dit toilet og vask løber langsomt.

Din garanti

Som certificeret kloakmester med over 60 års erfaring, gør vi aldrig mere end nødvendigt. Vi har prøvet alle former for kloakproblemer mange gange, ligesom vi har udstyr til fejlfinding som eksempelvis TV-Inspektion, så vi aldrig er i tvivl om, hvor der skal sættes ind. Det gælder uafhængig af, om der er tale om et brud, en forstoppelse eller en større sætning, der skal repareres. Og vores medarbejdere er altid veluddannede med den nyeste viden, ligesom vores udstyr er topmoderne.

Husk autorisationen

At kloaknettet under os fungerer, er en forudsætning for en velfungerende bygning. Og netop fordi kloakker kan være komplicerede, og det kan gå frygtelig galt, hvis arbejdet ikke udføres korrekt, er det kun autoriserede kloakmestre, der må arbejde i kloakken. De sikrer og har ansvaret for, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Når du bruger autoriserede kloakmestre, er du sikker på at få et helt og velfungerende kloaknet, der sikrer hygiejne og sundhed. 

Sådan gør vi

Når vi spuler, sker det med et specialdesignet og dimensioneret udstyr, der følger kloakkens forløb. Vi tilpasser selvfølgelig udstyret til den enkelte opgave, da ikke alle kloakker er ens. Det betyder, at vi kan være sikre på, at nå hele vejen rundt i rørene.

Spuling sker med vand under tryk. Det fjerner skidt og snavs fra kloakrøret, der skylles videre ud i kloaknettet. Gamle aflejringer bliver spulet væk, og vi forebygger fremtidige forstoppelser i kloakken.

Vores erfaring er stor, for vi har været i branchen længe, og vi tager vores arbejde alvorligt. Derfor har vi udført mange vellykkede kloakspulinger igennem de sidste 60 år.

Din opgave er særlig

Du får altid et tilbud på din specifikke situation. Og inden vi går i gang, sørger vi for gennemgående at vurdere, om det er den rigtige løsning ved hjælp af  TV- inspektion og problemfinding. Vi skræddersyer også serviceaftaler til vores kunder, så vi løbende kan sørge for at holde styr på dit kloaksystem og afhjælpe problemerne, inden de bliver alvorlige og begynder at sætte begrænsninger i form af brug af toilet, bad og håndvaske. 

Så kan du tage problemerne i opløbet og skal aldrig bekymre dig. Ring til os, så giver vi et uforpligtende tilbud på lige din særlige opgave.

Gør det selv

Du kan ikke selv reparere din kloak, men du kan sagtens gøre noget for, at problemer ikke opstår. Du kan nemlig sørge for at vedligeholde dit afløbsanlæg og dermed forhindre lugtgener, fugtskader og forstoppelse. Det gør du ved eksempelvis at huske at rense tagrenderne hvert efterår, så nedløbsrørene ikke stoppes til af blade.

Samtidig kan du selv afhjælpe stop i dit toilet. Her er det vigtigt ikke at smide uegnede ting i toilettet som vatpinde, bind etc. Og husk at bruge det store skyl, når det er tilsigtet, for hvis du kun bruger det lille, kan det føre til stop i afløbssystemet. 

Undgå altid kemikalier som klorin eller kaustisk soda, når afløbet er tilstoppet. Det skader miljøet men faktisk også dit afløb. 

Skal der spules?

Højtryksspuling kræver viden. Pas på med firmaer, der tilbyder højtryksspuling som en forebyggende behandling. Højtryksspuling er en måde at få fjernet skidt, så den ikke bliver ved med at give problemer, men er ikke altid den rigtige løsning.

Rørsystemet er bygget, så den mængde vand, der ryger igennem selv sørger for at fjerne skidtet. Da spuling er en voldsom metode, kan man risikere uhensigtsmæssigt at fjerne den naturlige fedthinde, der opstår i rørene. I nogle tilfælde er det dog det eneste, der hjælper og dermed den helt rigtige løsning til at afhjælpe problemer omkring lugtgener og stoppede afløb. Men højtryksspuler man en kloak, der har et helt andet problem, kan du smadre en velfungerende kloak. Og det kan være dyrt at reparere efterfølgende.

Det bedste udstyr

Kloakproblemer som lugt og tilstopninger er belastende, derfor rykker vi hurtigt ud. TV-inspektion viser, om der er vedvarende problemer for sker det gentagne gange, kan det stoppede afløb skyldes brud på et rør eller andre steder. 

Vi har det bedste og nyeste udstyr, så du sikres en veludført rensning, ligesom vi kører med en god spulebil. Vi bruger slamsuger eller kombinerer slamsuger og spuling af kloak der, hvor det giver mening. 

Med en autoriseret kloakmester er du sikker på, at der bliver brugt det rette udstyr til spuling af kloakken, og vi holder, hvad vi lover.

Slamsugning eller spuling?

Slamsugning er den grove form for rensning af kloakrørene. Når man slamsuger, suges alt affald og slam op, mens spuling er mere ideel til mindre forstoppelser, hvor man kan fjerne skidt i små proportioner men til gengæld mere effektivt. Og man kan med fordel kombinere de to former for rensning.

Efter en slamsugning kan spulevognen rengøre de sidste rester, der stadig sidder i kloakken. Og når vi kun bruger udstyr af højeste kvalitet, betyder det, at kloakken ikke tager skade. For vi vil din kloak det bedste, for den skal holde i mange år, og vi sørger for at løse dit problem, så du får et holdbart resultat.