Cookie- og privatlivspolitik

1. Introduktion

Vores websted, brejner-as.dk (i det følgende: “webstedet”) bruger cookies og andre relaterede teknologier (for nemheds skyld benævnes alle teknologier “cookies”). Cookies placeres også af tredjepart, vi har engageret. I dokumentet herunder informerer vi dig om brugen af cookies på vores websted.

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der sendes sammen med sider på webstedet, og som er gemt i din browser på din computer eller enhed. Informationen i cookien kan blive sendt til vores eller relevante tredjeparts servere, når du besøger siden igen.

3. Hvad er scripts?

Et script er en stump kode, der gør, at vores websted fungerer ordentligt og som forventet. Denne kode afvikles enten på vores server eller på din enhed.

4. Hvad er en web beacon?

Et web beacon (eller pixel tag) er en lille stump tekst eller billede på et websted, der bruges til at overåge trafikken på webstedet. For at gøre det, bliver der gemt forskellige data om dig i web beacons.

5. Cookies

5.1 Tekniske eller funktionelle cookies

Nogle cookies sikrer, at visse dele af webstedet fungerer korrekt, og at dine brugerpræferencer forbliver kendte. Ved at placere funktionelle cookies gør vi det lettere for dig at besøge vores websted. På denne måde behøver du ikke gentagne gange at indtaste de samme oplysninger, når du besøger vores websted, og for eksempel forbliver varerne i din indkøbskurv, indtil du har betalt. Vi kan placere disse cookies uden dit samtykke.

5.2 Analysecookies

Vi bruger analytiske cookies til at optimere webstedsoplevelsen for vores brugere. Med disse analytiske cookies får vi indsigt i brugen af vores websted. Vi beder din tilladelse til at placere analytiske cookies.

5.3 Marketing cookies

På dette websted bruger vi marketing cookies, som gør det muligt for os at indhente oplysninger om markedsføringskampagner. Det sker på baggrund af en profil, som vi har udviklet baseret på din adfærd på webstedet. Med sådanne cookies er du, som bruger, forbundet til et unik ID. Men disse cookies vil ikke blive brugt til at profilere din adfærd og interesser i forbindelse med personalisering af annoncer.

5.4 Marketing- / sporingscookies

Marketing – / sporingscookies eller hvilken som helst anden form for lokal datalagring, som bruges til at udarbejde brugerprofiler med henblik på annoncering eller på at følge brugeren på dette websted eller på tværs af flere websteder med lignende markedsføringsformål.

Da disse cookies er markeret som sporings-cookies, beder vi om din tilladelse til at placere disse.

5.5 Sociale medieknapper

På vores websted har vi inkluderet knapper til Facebook og Instagram til promovering af websider (f.eks. “like”, “pin”) eller deling (f.eks. “tweet”) på sociale netværk som Facebook og Instagram. Disse knapper fungerer ved hjælp af kodestykker, der kommer fra Facebook og Instagram selv. Denne kode placerer cookies. Disse sociale medieknapper kan også gemme og behandle visse oplysninger, så en personlig reklame kan vises til dig.

Læs fortrolighedserklæringen på de sociale netværk (som kan ændres regelmæssigt) for at læse, hvad de gør med dine (personlige) data, som de behandler ved hjælp af disse cookies. De data, der hentes, anonymiseres så meget som muligt. Facebook og Instagram befinder sig i USA.

6. Placerede cookies

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
elementor
Expiration
Funktion
Navn
e_site-editor
Expiration
Funktion
Navn
e_globals
Expiration
Funktion
Navn
weply.e4fe937d1d7107f884d5455cf0a6aeab.data.st.template.id
Expiration
Funktion
Navn
weply.e4fe937d1d7107f884d5455cf0a6aeab.data.st.template.expire
Expiration
Funktion
Navn
_ga_86C4TBV6FS
Expiration
Funktion
Navn
_ga
Expiration
Funktion
Navn
_gid
Expiration
Funktion
Navn
wordpress_test_cookie
Expiration
Funktion
Navn
wp-settings-5
Expiration
Funktion
Navn
wp-settings-time-5
Expiration
Funktion
Navn
CookieInformationConsent
Expiration
Funktion
Navn
wordpress_sec_b6dd8d688b3be56334a1e9450d0131c0
Expiration
Funktion
Navn
wfwaf-authcookie-3d8089ff4732576907eeecb55f46c418
Expiration
Funktion
Navn
wordpress_logged_in_b6dd8d688b3be56334a1e9450d0131c0
Expiration
Funktion
Navn
_gat_UA-194004852-1
Expiration
Funktion
Navn
WP_DATA_USER_5
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_functional
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_id
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_marketing
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_policy_id
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics-anonymous
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_choice
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_consent_status
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_event_0
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_user_data
Expiration
365 dage
Funktion

7. Samtykke

Når du besøger vores websted for første gang, viser vi dig en pop-up med en forklaring om cookies. Så snart du klikker på “Gem præferencer”, accepterer du os at bruge de kategorier af cookies og plug-ins du valgte i pop-up-funktionen, som beskrevet i denne cookiepolitik. Du kan deaktivere brugen af cookies via din browser, men bemærk at vores websted muligvis ikke længere fungerer korrekt.

7.1 Administrer dine samtykkeindstillinger

8. Dine rettigheder med hensyn til personlige data

Du har følgende rettigheder med hensyn til dine personlige data:

Du har ret til at vide, hvorfor dine personlige data er nødvendige, hvad der vil ske med dem, og hvor længe de bliver opbevaret.

Ret til adgang: Du har ret til at få adgang til dine personlige data, der er kendt af os.

Ret til rettelse: Du har ret til at supplere, rette, slette eller blokere dine personlige data, når du ønsker det.

Hvis du giver os dit samtykke til at behandle dine data, har du ret til at tilbagekalde dette samtykke og til at slette dine personlige data.

Ret til at overføre dine data: Du har ret til at anmode om alle dine personlige data fra den Behandlingsansvarlige og overføre dem i sin helhed til en anden Behandlingsansvarlig.

Ret til indsigelse: du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine data. Vi efterkommer dette, medmindre der er berettigede grunde til behandling.

Kontakt os for at udøve disse rettigheder. Se kontaktoplysningerne nederst i denne cookiepolitik. Hvis du har en klage over, hvordan vi håndterer dine data, vil vi gerne høre fra dig, men du har også ret til at indsende en klage til tilsynsmyndigheden (Datatilsynet).

9. Aktivering/deaktivering og sletning af cookies

Du kan bruge din internetbrowser til automatisk eller manuelt at slette cookies. Du kan også specificere, at visse cookies muligvis ikke placeres. En anden mulighed er at ændre indstillingerne for din internetbrowser, så du modtager en besked, hver gang en cookie placeres. For mere information om disse indstillinger, se instruktionerne i Hjælp-afsnittet i din browser.

Bemærk, at vores websted muligvis ikke fungerer korrekt, hvis alle cookies er deaktiverede. Hvis du sletter cookies i din browser, placeres de igen efter dit samtykke, når du atter besøger vores websteder.

10. Personoplysninger

10.1 Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

10.2 Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

10.3 Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

10.4 Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

10.5 Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

11. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@brejner-as.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

12. Kontaktdetaljer

Kontakt os venligst ved hjælp af følgende kontaktoplysninger vedrørende spørgsmål og / eller kommentarer om vores cookiepolitik og denne erklæring:

Brejner A/S

Industrivej 36-38
3400 Hillerød
Danmark
Internet side: brejner-as.dk
Email: info@brejner-as.dk
Telefonnummer: +45 48 24 15 99