Etablering af grusveje og stier

Velkomsten til ejendommen er vigtig, både når det kommer til udtryk og funktionalitet. Grusveje og grusstier er en optimal løsning som samtidig betyder, at du undgår problemer med ukrudt. Vi arbejder kun med velestimerede løsninger og kvalitetsmaterialer, så du undgår huller i vejene med langtidsholdbare belægninger.

Erfarne indenfor alle former for grusbelægning

Specialtilpassede løsninger ud fra ønsker om fremtoning

 Undgå huller med kvalitetsgrus og optimale materialer

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
grusveje-midt
grusveje-midt

Langtidsholdbare grusbelægninger

  • Vi tilbyder alle muligheder indenfor materialer, så du kan få det udtryk, du ønsker.
  • Bred erfaring og professionelle løsninger betyder, at din belægning kan holde i mange år.
  • Der tages altid udgangspunkt i kravene til grusvejen eller grusstien baseret på den trafik, vejen skal kunne tåle.

Dine ønsker - din vej eller sti

Vi etablerer alle former for belægning med udgangspunkt i områdets kendetegn og tyngden af trafik. Mulighederne er mange og kan eksempelvis være perlesten, granitskærver, genbrugsstabil/knust tegl eller knust beton.

Hvad der er den rigtige form for grus til din vej eller sti afhænger dels af ønsket til farve og materialer, men særligt også kravene til den underliggende konstruktions udformning og tykkelse, som er betinget af, hvor tung trafik, der kommer til at være på arealerne.

Fra vej til sti

Er dit behov etablering af belægning på en sti, der kun skal benyttes af fodgængere og cyklister eksempelvis, skal underlaget selvfølgelig være plant, og kanterne er vigtige, når det skal fremtræde smukt. Her er kravet til underlaget med stabilgrus dog mindre end når trafikanterne er tungere. 

De rigtig tunge drenge

Gælder dit behov eksempelvis en grusvej, hvor både almindelige personbiler men også lastbiler som skralde-, eller fragtbiler færdes, kræver det et solidt lag stabilgrus, inden man tilfører pyntelaget. Bruges der i stedet knust beton kan pyntelaget derimod være tyndere, da de enkelte materialer fordrer forskellige tykkelser.

Samtidig er god kvalitet er en selvfølge, hvis man skal sikre lang holdbarhed og en vej uden huller. Lad os hjælpe dig til den rigtige løsning.