Højvandslukker

Stigende vandmasser og kæmperegnskyl er blevet årlige fænomener i Danmark, der koster milliarder som forsikringsskader. Det kræver mere effektive løsninger, for oversvømmelse i kælderen med bakteriefyldt spildevand kan tage måneder at få renset og rengjort. 
Her kommer højvandslukkeren til hjælp. Den kan nemlig forhindre, at kloakvandet løber baglæns i kloakken og videre op igennem dit afløb og ud i kælderen, når der kommer kraftig regn.

Det betyder, at du kan undgå ildelugtende og dyre overraskelser i form af oversvømmelser.

Førende inden for autoriseret kloakarbejde

Døgnservice med telefonisk tilkald i hele Nordsjælland

 Alle certificeringer og årelang erfaring

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
højtvandslukker-midt1v2
højtvandslukker-midt2v2

Undgå kloakvand i kælderen

  • Undgå store udgifter og tab i forbindelse med oversvømmelser og fugtskader med en serviceaftale.
  • Årelang erfaring med etablering af CE-mærkede og godkendte højvandslukkere, der tager problemerne i opløbet.
  • Professionel autoriseret kloakmester og uddannede medarbejdere – Vi rykker hurtigt ud med besparende eksekvering.

Undgå oversvømmelse i kælderen

Stigende regnmængder sætter et øget pres på kloaksystemet. Og alt tyder på, at vi skal forvente, at vi får langt flere voldsomme regnskyl og større mængder nedbør de kommende år. Her søger kommunerne at gøre hvad de kan for at undgå belastninger på spildevandssystemet. Men din kloak er dit ansvar, og gør du ikke noget for at hindre, at dine lavtliggende arealer bliver oversvømmet af spildevand, når kloakken bliver fyldt, kan det både blive en dyr affære at få renset op i, ligesom spildevand indenfor med bakterier aldrig er hensigtsmæssigt. Samtidig kan opstemning i hovedkloaksystemet også optræde, hvis ledningssystemet er underdimensioneret, ved forstoppelse eller pumpesvigt.  

Højvandslukker- Derfor

En højvandslukker kan være den optimale løsning, hvis du har kælder. Den forhindrer nemlig, at kloakvand kan løbe baglæns i kloakken og videre op gennem dit afløb og ud i kælderen, når der kommer kraftig regn. På den måde undgår du oversvømmelse, når det offentlige kloaksystem ikke kan lede regnvandet hurtig nok væk.

Med en simpel teknik placeres to klapper tæt på eller i afløbet, der fungerer som sluser og automatisk åbner, når spildevandet løber ud, mens de lukker, hvis vand udefra presser sig på. Det er en smart løsning, som nemt sætter ind over for oversvømmelser. 

Vi sørger altid for at placere højvandslukken strategisk, så efterfølgende arbejde minimeres, og den er let tilgængelig i forhold til service og eftersyn.

Vedligehold

Det er de færreste ting i en bolig, der ikke skal vedligeholdes, hvis de skal fungere optimalt. Det gælder også en højvandslukker. For at kunne køre og gøre arbejdet rigtigt, skal den efterses og rengøres mindst en gang om året. For som husejer eller ejer af en matrikel, har du selv ansvaret for, at kloakkerne på din grund og frem til skelbrønden fungerer optimalt. Samtidig er der ingen idé i en højvandslukke, der ikke virker, når det store regnskyl sætter ind – bare fordi den ikke er blevet vedligeholdt.

Har du toilet i kælderen, kan en højvandslukke også være en  god løsning, men du skal i dette tilfælde have installeret en særlig version, der er lavet til fækalieholdigt spildevand.

Du kan ikke gøre det selv

Alt kloakarbejde skal være lavet ordentligt, da det ellers kan have store omkostninger både for dig som ejer af en ejendom og for kloaknettet som hele. Derfor må du heller ikke selv montere en højvandslukke, da det kræves, at arbejdet udføres af en autoriseret kloakmester. 

Til gengæld er højvandslukke en billig løsning i forhold til andre løsninger på samme problem, som eksempelvis et tilbageløbsstop. 

Vi er certificerede og har mange års erfaring med at montere CE-mærkede og godkendte højvandslukkere, så du undgår store udgifter og tab i forbindelse med kælderoversvømmelser og fugtskader. 

Vi glæder os til også at hjælpe dig, ring gerne for et uforpligtende tilbud.