Professionel TV-inspektion

Slut med udéfinerbare problemer i kloakken. Med TV- inspektion får du syn for sagen, dér hvor øjet ikke slår til. Det allernyeste udstyr, 3D farvekameraer og terrængående biler betyder, at vi med præcision kan konstatere, om rotter, rødder eller andet har skabt uro i kloaksystemet eller anden rørføring. Udførlige rapporter gør, at problemet let og centralt kan løses lige dér, hvor det er nødvendigt og med et minimum af gener for dig.

Førende inden for TV-inspektion

Døgnservice med telefonisk tilkald i hele Nordsjælland

 Alle certificeringer og årelang erfaring

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
WEB-tv inspektion-RE
WEB-tv inspektion-RE

TV-Inspektion i topklasse

  • Altid det nyeste udstyr, opdaterede medarbejdere og medlem af alle certificeringsordninger er din garanti.
  • Professionel autoriseret kloakmester, der rykker hurtigt ud med besparende eksekvering.
  • Årelang erfaring betyder hurtig fejlfinding og efterfølgende specialiseret problemløsning.

Fra problem til løsning

Er der problemer i kloaksystemet med stikledninger og faldstammer eksempelvis, så er TV-inspektion med 360 graders video og kabelført kamera den bedste måde at finde fejlene på. Vi har omfangsrig og årelang rutine inden for området og kan sikre dig et helt præcist billede dels af kloakkens opbygning samt en belysning af eventuelle problemer.

De typiske grunde til kloakproblemer er almindeligvis sætninger, tæringer, forstoppelser og svigt på grund af fastgroede rødder, rottebesøg eller regnvand. Også nedslidte, dårlige kloaksystemer kan hurtigt betyde dyre reparationer, hvis ikke man tager problemerne i opløbet. Vores autoriserede kloakmester rykker hurtigt ud med fejlfinding og efterfølgende problemknusning.

Kontrol er din sikkerhed

Brejner A/S er din certificerede kloakmester. Udover selvfølgelig at være medlem af Danske TV-inspektørers kontrol er vi desuden certificeret af Teknologisk Institut. Det betyder, at du får service af høj kvalitet, ligesom vi er underlagt stærk kontrol, og ensartede regler.

Vi sikrer de mindste fejlprocenter og kører selvfølgelig med den skrappeste kvalitetssikring og kontrolprocedure, ligesom alle vores operatører altid gennemgår den bedste uddannelse under DTVK og er opdaterede med den nyeste viden. 

Vi kommer alle steder

Uafhængig af, om det gælder private boliger, boligselskaber, små og store erhvervsarealer eller kommunale områder, så løser vi opgaven med TV-inspektion af vandboringer, skakter, ventilationskanaler, drænrør, procesrør og andre emner. Vi har alt fra de største kameraer til de mindste selvkørende.

For at sikre, at alle opgaver kan løses, har vi selvfølgelig specialvogne – terrængående TV- inspektionsbiler, som gør det muligt at komme til alle steder, også hvor ikke traditionelle biler kan komme frem. 

Da vi dækker alle behov, fra de mindste til de største rør, kører vi med rørtyper i dimensionerne fra det helt små til de store. Vi går også et stik dybere, for vores bor har en vid rækkevidde fra start til slutpunkt og i dybden.

Vi kører kun med det bedste

Den nyeste teknologi, drejbare digitale farvekameraer giver mulighed for at inspicere i 360 grader. Dermed kan vi med professionalitet give et 100 procent præcist billede af problemerne. Det betyder, at man med en reparation kan sætte ind, hvor det er nødvendigt og kun der. Vi garanterer driftssikkerhed og kvalitet med TV-inspektionsanlæg fra IBAK og topmoderne udstyr.

Respekt for omgivelserne

Som certificeret TV-operatør med tilhørende garantiordning sikrer vi dig tryghed hele vejen rundt. For kompromisløs kvalitet skal gå hånd i hånd med ærlighed, integritet og faglig stolthed. Det betyder for os, at arbejdet bliver udført med respekt for beboere og omgivelser, så det giver minimale gener. Og netop det kan vi gøre, fordi vi har årelang erfaring og utallige projekter på bagen. 

Lette løsninger

Når problemerne er identificeret er de typiske løsninger spuling af kloakken, friskæring for rødder og underjordisk punktreparation. Det kan også være en udboring, der fjerner slagger, sæberester og fremmedelementer. Er der tale om omfattende slid, kan det være nødvendigt med en strømpeforing, der hærder faldstammen i og med, at man skaber en ny inden i den gamle.

Forsikringssager

Langt de fleste kloakudbedringssager er forsikringssager, som dækkes af forsikringsselskaberne. For at de dækker udbedringen, kræves der udførlig dokumentation og rapporter, der beskriver problemet ligesom mulige løsninger. 

Uanset om det er dig eller dit forsikringsselskab, der skal betale for TV- inspektion bestemmer du selv, hvilken kloakmester du ønsker. Vi hjælper gerne med, at du får den dækning, du er berettiget til og kan tilbyde at tage dialogen med forsikringsselskabet.

Din kloak dit ansvar

Kloakken under din bolig er dit ansvar, hvilket mange husejere ikke er klar over. Det betyder, at det godt kan betale sig at sørge for, at tilstanden i kloakken er god, så du undgår dyre reparationer. 

Det samme gælder situationen, hvor du eventuelt skal sælge hus. Her dækker ejerskifteforsikringer ikke altid, så det kan være vigtigt, dels selv at have styr på egen dels at kende kvaliteten og den driftsmæssige stand på kloakledningerne ved køb.

Skal du renovere kan du også spare mange ekstra omkostninger og gener der kan opstå, ved at få foretaget en professionel TV-inspektion, inden en renovering går i gang, så du har kendskab til kloaknettet og dets placering samt tilstand.