Få nyt liv i rørene med strømpeforing

Når rør er defekte er de mere udsatte for rotteangreb, ligesom huller i rørene kan betyde lugtgener, utætheder eller forstoppelse. Få løst dine kloakproblemer med en  effektiv og billig løsning – få forsynet rørene med en strømpeforing.

 Mere end 50 års erfaring med kloakarbejde

 Opdaterede med nyeste krav og teknologiske muligheder

 Autoriseret kloakmester og uddannede medarbejdere

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
Strømpeforing-2
Strømpeforing-2

Fordele ved strømpeforing

  • Lavere pris, fordi arbejdstiden forkortes. Typisk en tredjedel af prisen
  • Mindre tidsforbrug. Og dermed mindre tid med håndværkere rendende og gener. I forhold til ugers arbejde kan en strømpeforing tit klares på en dag.
  • Færre gener. Ingen opgravning, nedbrydning af vægge, nedlæggelse af badeværelser og rod i ugevis mens en kloakrenovation står på.

Når der er rotter på spil, stoppede kloakrør eller slitage, kan en renovering hurtigt blive en omfattende og omkostningstung omgang, fordi det kræver opgravning omkring kloakledninger og nedlukning af vandtilførsel. Det kan betyde arbejde der varer i ugevis, mens afløb og badeværelser skal være lukkede ned. Det er belastende. 

Derfor er strømpeforing ofte en rigtig god løsning i mange tilfælde, da skaderne på systemet kan udbedres uden opgravning. En strømpeforing er en måde, hvorpå man etablerer et nyt rør inden i det gamle med en strømpe der hærdes og imprægneres.

Kom skaderne i forkøbet

Skader i kloak opdages normalt ved, at der er mistanke om rotter, eller kloakledninger stopper til. Er rørene over 30 år kan der samtidig være en stor chance for, at de får skader. Derfor kan en orienterende TV-inspektion være en god idé, da man så kan tage mulige skader i opløbet. Er der først skader, kan det nemlig være vigtigt at handle hurtigt, inden de bliver omfattende. For når de først gør det, er det måske for sent at redde rørene med en strømpeforing, mens en hel nyetablering kan være nødvendig.

På med strømpen

Når noget ikke fungerer, og fejlen skal findes præcist og centralt, er TV-inspektion ikke til at komme udenom.

Med kameraet kan vi finde de steder, hvor rørene har skader, helt uden at skulle grave op, lave huller i kældergulv eller nedbryde vægge. Når defekten er lokaliseret, og vi har slået fast, at en strømpeforing er den rette løsning, forer vi indersiden af kloakrøret med en superstærk glasfiberstrømpe.

Lang levetid

Med en strømpeforing kan et kloakrør renoveres en på en enkelt dag, og du får et nyt slidstærk rør, der kan klare sig i cirka 50 år.

Strømpeforing kan udføres fra brønd til brønd, fra vejbrønd til tagbrønd til grenrør eller fra brønd til fodbøjning eller vandlås på kloakledninger, faldstammer og afløb.

Typisk består strømpen enten af glasfiber eller fibersnage med polyester, epoxy eller silikat. Det bliver blæst op som et rør inden i det nuværende rør, og når den er hærdet, er der skabt et helt nyt rør og alle huller er dermed også forsvundet.

Efter endt foring af rørsystemet sendes en robot ind i rørene for at fræse tilslutningerne til det nyforede rør fri.

Brug for en status på dine rør? Kontakt os så vi kan se på forholdene i netop din kloak og sørge for at give den langt liv.