Din kloakmester i Nordsjælland

Kloakken skal helst være noget, du ikke skal forholde dig til. For den skal bare virke. Gør den ikke det, kommer det nemlig hurtigt til udtryk over jorden i form af problematiske lugtgener, stoppede toiletter eller afløb – som du hellere vil være foruden ligesom lyden fra gnavende rotter. 
Og så er det bedst at ringe til kloakmesteren.

 Mere end 50 års erfaring med kloakarbejde

 Opdaterede med nyeste krav og teknologiske muligheder

 Autoriseret kloakmester og uddannede medarbejdere

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
Kloakmester-2
Kloakmester-2

Reparation & Nyetablering

  • Eksperter i udbedring af kloakproblemer som lugt, rotter & afløb
  • TV- inspektion, slamsugning og kloakspuling med nyeste udstyr
  • Vi tilpasser løsningerne til dine områder og behov

Hos Brejner A/S har vi arbejdet med kloakering og arbejde i jordhøjde i over 50 år. Derfor kender vi til alle de komplikationer, der kan opstå og ved alt om, hvordan man løser dem bedst.

Problemknusning

Når eksempelvis lugtgener og stoppede afløb generer, skal problemerne først lokaliseres, så de kan blive udbedret. Her er det nogle gange lige til, mens det andre gange kan være nødvendigt med en TV-Inspektion for at kunne finde fejlene og rette dem helt lokalt der, hvor de er opstået. Det betyder effektiv fejlfinding og problemløsning.

Slamsugning, spuling og kloakrensning

Ofte vil løsningen på mange opståede problemer i kloakken enten på grund af gamle rør, rotter eller trærødder enten være en spuling, slamsugning, tømning af brønde eller udbedring af opståede huller. 

Dette gælder særligt, når rotterne har været på spil.

Rotterne kommer

Selvom vi som oftest ikke kan se dem, er de her allerede, og alt tyder på, at der vil komme flere af dem. De milde vintre betyder nemlig, at de kommer til at formere sig med dobbelt så stor hast som hidtil. Derfor kommer du ikke udenom at sikre dine rør og systemer mod deres indtrængen. Det gøres bedst med en rottespærre, der ikke hindrer vandpassage, men lukker af for rotterne. Samtidig kan det godt betale sig at vedligeholde sine rør, for oftest ser man kun rotterne angribe rør af ældre dato, der er mørnede, mens de langt sjældnere gnaver sig ind i nye rør.

Vi passer på dig - og naturen

Som autoriseret kloakmester arbejder vi for, at der er styr på det hele under jorden, når vi vedligeholder rør, afløb og sørger for at kloaksystemet spiller. Det er nemlig vigtigt, for gør det ikke det, betyder det i sidste ende en belastning på grundvand og naturen. 

For ikke at belaste kloaksystemerne, skal regnvandet fremover også separeres fra spildevandet. Det hjælper vi med. Vi sørger for regnvandssikring (link), regnvandsanlæg (link), faskiner (link) og alle andre former for LAR (link) løsninger, så din kælder, hus og have ligesom erhvervs- og offentlige områder er gearet til at modtage de større og større mængder regnvand. 

Dit ansvar

Alt hvad der hører til din matrikel er din forpligtelse – også kloakken. 

Vi er autoriserede og certificerede kloakmestre fra Teknologisk Institut og dermed også eksperter i alt det, der foregår under jorden. Det forpligter. 

Vores fokus er altid den gode rådgivning og vejledning både, når det kommer til problemløsning, men også i forhold til, hvad du selv kan gøre for at afhjælpe kommende problemer.

Har du brug for jordarbejde, belægning, anlæg eller beton?

Så ring trygt til os, vi har stor erfaring med arbejde i jordhøjde. Lad os sammen finde den helt rigtige løsning på dine arealer.