Kloakservice - Når du har brug for hjælp

Stoppede afløb, ildelugtende kloak, rotter i rørene eller noget helt fjerde? Uanset problemet rykker vi hurtigt ud med en konstruktiv og resultatorienteret tilgang til dine kloakproblemer. For din kloak er noget, du ikke skal mærke noget til.

 Mere end 50 års erfaring med kloakarbejde

 Opdaterede med nyeste krav og teknologiske muligheder

 Autoriseret kloakmester og uddannede medarbejdere

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
Kloakservice-2
Kloakservice-2

Reparation & Nyetablering

  • Eksperter i udbedring af kloakproblemer som lugt, rotter & afløb
  • TV- inspektion, slamsugning og kloakspuling med nyeste udstyr
  • Vi tilpasser løsningerne til dine områder og behov

Din kloak er dit ansvar. Men problemer under jorden kan være svære at se. Når det er helt galt ender de dog med at give gener over jorden, som du er nødt til at reagere på. 

Heldigvis kan vi med eksempelvis TV-inspektion hurtigt lokalisere problemet, hvilket muliggør en lokal problemknusning med målrettede manøvrer lige der, hvor der er behov.

Vi regner med nye tider

Klimaændringerne betyder, at du godt kan regne med nye tider, der byder på stigende regnmængder. Det resulterer i ,at der skal separatkloakeres, så spildevand separeres fra regnvandet og ledes hver for sig, så rensningsanlæggene undgår en øget belastning, som de slet ikke er gearede til. Derfor skal du have en plan for, hvordan du vil håndtere regnvandet på din matrikel, så du undgår oversvømmelser ude og inde. Vi er specialister på området. 

Læs mere om LAR

Vi klarer rotterne

Rotter elsker gamle tærede rør og vælger primært dem, når de tilkæmper sig adgang til ejendomme. Vi tager os både af renoveringen af gamle rør, ligesom vi sørger for rottespærre, så rotterne ikke har uhindret adgang, der hvor de er uønskede.

Hvorvidt rotter er på spil, eller dine gamle rør er slidte på grund af års hårdt arbejde, angrebet af trærødder eller andet, kan vi hurtigt med en TV-inspektion finde fejlen og udbedre den. I nogle tilfælde er en slamsugning eller spuling det rigtige, ligesom en strømpeforing eller punktrenovering kan være på sin plads.

Kloakering er en tillidssag

Det ved vi godt, for det kan være svært for dig at se skader og konstruktionsfejl under jorden. Vi sørger for dybdegående rådgivning, så du er med i processen og vejledt optimalt undervejs, så nye kommende problemer også nemmere kan undgås. Er det nødvendigt med tilladelser, sørger vi altid for papirarbejdet, tekniske tegninger, godkendelser og opmåling. 

Vi løser alle opgaver fra det private over virksomheder og til det offentlige, – og fra de store til de små virksomheder. Både når det gælder faste serviceaftaler på årsbasis eller afhjælpning af enkeltstående problemer der opstår fra dag til dag. Og vi har altid det rigtige materiel til rådighed til at løse alle former for problemstillinger.

Vi sørger for at der er styr på dine brønde, rør, anlæg og løsninger. Vores udgangspunkt er altid den gode dialog, og vi elsker at arbejde i jordhøjde. 

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan servicere dig.