Lad os flytte din jord i Nordsjælland

Jord er ikke bare jord, og når jord skal bortskaffes eller flyttes, skal det anmeldes til kommunen. For der er regler for, hvor jord må og ikke må flyttes hen af hensyn til naturen og vores alle sammens sundhed.
Allier dig med os, så klarer vi arbejdet for dig, så din jordflytning bliver anmeldt og udført forsvarligt. 

 Mere end 50 års erfaring med jordarbejde

 Opdaterede med nyeste krav og teknologiske muligheder

 Autoriseret kloakmester og uddannede medarbejdere

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
WEB-jordflytning2-Brejner_egne
WEB-jordflytning2-Brejner_egne

Lad vores maskiner klare jordflytningen

  • Eksperter i jordarbejde, fra flytning og udgravning til etablering af nye områder
  • Vi sørger for papirarbejdet – undgå problemer med din jord og tid med registrering
  • Stor maskinpark klarer alle former for jordflytning – fra de små til de helt store

Skal du have gravet ud til et fundament, et skur eller gælder det anlæg af et helt nyt parkeringsområde eller klargøring til fundament for industri? Mulighederne er mange, men uafhængig af, hvad projektet er, involverer det ofte flytning af jord. Og reglerne for både den lille og store jordflytning er de samme.

Fra tung forurenet til ren muld

Alt afhængig af hvor en matrikel befinder sig, er det ensbetydende med, at jorden enten er ren, tungt forurenet som i industrizoner eller let forurenet, som eksempelvis er tilfældet for al jord i byzoner pga. påvirkningen fra let industri, boliger, afbrænding af kul og koks samt trafik. 

Jord udenfor byzonerne er oftest udenfor områdeklassificering og dermed lettere at flytte. Men det gælder dog ikke al jord udenfor byzonerne.

Vi passer på naturen

Områdeklassificeringen findes for at sikre en ren natur for os alle, så ren jord ikke blandes med forurenet. Det gavner alle danskere, da det hindrer, at tungmetaller udledes i vandløb, åer og grundvand, hvor det forringer kvaliteten af vores drikkevand. 

Derfor må du ikke bare flytte jord, for alle former for jordflytning over 1 m3 skal anmeldes til kommunen.

Vi sørger for anmeldelse af din jord og håndterer den efterfølgende, så forurenet jord ikke blandes med ren jord. Kommer den fra et kortlagt areal, sørger vi også for en jordhåndteringsplan.

Opbevaring og aflevering af jord

Gammel forurening nedbrydes kun langsomt, og når jorden flyttes, skal den hen et sted, hvor kvaliteten af jorden er den samme som den jord, der flyttes. Om det rigtige er et modtageanlæg, et kortlagt areal, deponering eller andet, skal du ikke bekymre dig om. For vi sørger for analysen, så den kategoriseres og anbringes det helt rigtige sted afhængig af, hvorvidt forureningen kan eller ikke kan nedbrydes.

Har du travlt?

Hvis du hurtigt skal have opgravet noget jord og flyttet, så du ikke kan vente de uger, det tager med en forudgående anmeldelse, kan du alligevel godt få din jord flyttet til en midlertidig placering i en container eller andet, hvor der er afskærmet fra omgivelserne. Det samme gælder tilfælde, hvor den skal oplagres midlertidig på et jordhotel eller arbejdsdepot, hvis den eksempelvis skal genanvendes på et senere tidspunkt i byggeprojektet.
Uanset dit projekt eller jord, så klarer vi jordflytningen. Kontakt os og hør nærmere, hvordan vi kan hjælpe dig.