Vi er din partner, når det kommer til forsikringsskader

Er uheldet ude, rørene sprunget, kælderen oversvømmet eller faldstammen fuld af rotter? Så er der for det meste hjælp at hente hos forsikringen og vi står gerne for dialogen, så det bliver nemt for dig, du stilles så godt som muligt, og generne bliver afhjulpet hurtigst muligt.

 Mere end 50 års erfaring med kloakarbejde

 Opdaterede med nyeste krav og teknologiske muligheder

 Autoriseret kloakmester og uddannede medarbejdere

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
forsikringsskader-2
forsikringsskader-2

Lad os stå for dialogen

  • Eksperter i udbedring af kloakproblemer som lugt, rotter & afløb
  • Vi sørger for den nødvendige dokumentation til forsikringsselskabet samt vejledning.
  • TV- inspektion, slamsugning og kloakspuling med nyeste udstyr

Nogle gange er uheldet ude. Og når det gælder kloaksystemet, betyder det ofte, at der er behov for akut hjælp, problemløsning og hurtig kontakt til forsikringsselskabet. Det sørger vi for, så du på kort tid er kørende igen, ligesom vi lokaliserer problemerne og sørger for den nødvendige dokumentation til forsikringsselskabet.

Dækker forsikringen?

Tilstoppede toilettet eller afløb er som regel ikke forsikringssager, hvorimod problemer med udledningen af spildevand i kloaksystemet i større omfang sagtens kan involverestørre risiko eller skader. De fleste forsikringer dækker de mest almindelige typer af skader i kloakken, og det er en uvildig taksator, som afgør sagen. Her kan vi bistå og sørger for, at alle forhold er overvejet ud fra gældende lovgivning og dermed også, at al gyldig dokumentation er medtaget i sagen.

Årelang erfaring

Med over 50 år i branchen har vi mere end et halvt århundredes erfaring med både at vejlede, afhjælpe og dokumentere forsikringssager. Og det gør en forskel, at vi har prøvet det hele og kender alle faldgruber og problematikker. Derfor er du klædt godt på, når vi er din partner i din sag, for vi ved ud og ind hvilken dokumentation, billeder og dokumenter, forsikringsselskaberne efterspørger.

Hvad er din skade

En af de mest almindelige skader er forskudte samlinger, når rør har skubbet sig fra hinanden og giver driftsforstyrrelse, hvor vandet har svært ved at løbe. Det samme gælder et fald i niveauet eller en sammenfaldet kloak, hvor rørene sætter ud.

En anden type er brud, hvor rotter eller rødder har forårsaget huller i kloakrørene.

Andre lignende skader kan findes på brønde, hvor fugtskader også er almindelige følgevirkninger. Netop skimmelsvamp og fugtskader i bygninger er udbredte som konsekvens efter rørskader, kloakskader og oversvømmelser. Det er skader, der typisk er bekostelige at udbedre, samtidig med, at det er vigtigt at handle så hurtigt som muligt, så skimmelangrebet ikke når at få fat.

Derfor bliver du afvist

Skulle uheldet være ude og selskabet afvise, kan det tit skyldes, at de kun dækker, hvis der er en driftsforstyrrelse eller funktionsnedsættelse. Har en rotte gnavet hul eksempelvis, kan det sagtens være sket uden at der endnu er kommet en forstyrrelse i funktionen. 

Som privatperson eller ikke fagligt kyndig kan det derfor ofte være svært at kæmpe imod et forsikringsselskab, idet man ikke har den fagtekniske viden der skal underbygge sagen. Derfor står du stærkere, når du har vores erfaring og dokumentation i ryggen, ligesom vi kan fungere som mægler. Selvfølgelig sørger vi også for at du hurtigt får de rigtige langtidsholdbare løsninger på dine problemer. 

For os er tillid og den gode dialog hel central. Kontakt os, så ser vi på din sag og hjælper dig i mål.