Brolægning - vi sørger for smukke udeområder på Sjælland

Vores erfaring er stor, når det kommer til alle former for belægning, flisebelægning og brolægning for virksomheder, ejendomsselskaber, offentlige institutioner og private. Derfor kan vi også hjælpe dig til et flot eksteriør.

 Mere end 50 års erfaring med arbejde i jordhøjde

 Opdaterede med nyeste krav og  teknologiske muligheder

 Autoriseret kloakmester og uddannede medarbejdere

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
WEB-Brolægning-2-Brejner_18_3_21
WEB-Brolægning-2-Brejner_18_3_21

Anlæg af udeområder

  • Nyanlæg & etablering fra idé til færdigt produkt – af alle slags belægning
  • Renovering, reparation & reetablering for lang holdbarhed
  • Smukt eksteriør fra gravearbejde til færdig belægning med beton, grus, græs & sten, fliser & skærver

Vi har arbejdet i jordhøjde i mere end 50 år, og vi har både stor erfaring med anlæg af alle slags udeområder fra grus til fliser, græs, sten og cement, ligesom vi kender til alle mulige udfordringer. Vores maskinpark er omfangsrig og tæller fra de store drenge til de små gravemaskiner, hvilket gør det muligt at løse alle former for arbejde i jordhøjde. Både når det gælder den lille opgave i privaten til det stort anlagte projekt ved institutioner, boligforeninger og virksomheder.

Vi har årelang erfaring med anlæg af udeområder – fra grusstier og gange til fliser og sten og kan bistå med det meste. 

Kvalitet og dialog

Vores fokus er det gode arbejde med kvalitetsmaterialer, og at dine ønsker bliver både hørt og imødekommet. For inspiration og faglig sparring er vigtig, når vi skal give dine arealer liv med langtidsholdbare løsninger.

Dit behov og dine arealer er i fokus, når vi udarbejder en plan med udgangspunkt i de karakteristika din jordbund, placering og kommende brug har. Med den baggrund skræddersyer vi en løsning, der svarer til drømmen om udtryk og materialer.

Masser af materialer

For der er stort set ingen grænser, når det kommer til materialer. Uafhængig af om det drejer sig om brosten, skærver, fliser – granit, beton og natursten er der utallige muligheder. Det samme gælder farven på beton eller udformningen af grusstien, der skal spille op mod belægningen.

Hvad der er det rigtige afhænger dels af det arkitektoniske udtryk, men også af brugen – for vi vil gerne have, at dine arealer holder længe.

Beton/ fliser/ skærver eller sten

Når der skal vælges belægning, er det vigtigt at vælge det rigtige og gøre forarbejdet ordentligt. For underlaget skal kunne bære den trafik, de kommer til at lægge til grund for, og skal samtidig kunne holde i mange år. Derfor er det helt centralt, at dimensionerne er korrekte ligesom materialevalget sin eksempelvis det underliggende stabilgrus – For vælger du et forkert materiale, flækker eller knækker underlaget nemlig.

 

Dernæst skal placeringen være rigtig og der skal træffes beslutninger om dels typen af materialet, farven og eventuelt mønstre. For alle ønsker kan tilgodeses og vi sørger for det hele. 

 

Fra A til Z

Vi graver, kører jord væk, fjerner gamle sten og graver rødder op… Og er der behov for regnvandssikring i samme omgang, sørger vi for det – indtil du har et smukt resultat, der stemmer overens med dine ønsker.

Dine erfarne brolæggere giver dig:

  • P-pladser, Kantsten & Fortove
  • Stier & Grusveje 
  • Gårdmiljøer, Havegange & Indkørsler
  • Indgangspartier & Terrasser
  • Parkanlæg, Legepladser & Haveanlæg

 

Vi arbejder med overholdelse af tidsfrister samt konkurrencedygtige priser, når vi udfører arbejde med fokus på kvalitet og holdbarhed. Vi glæder os til også at hjælpe dig.