Bortkørsel af jord i Nordsjælland

Skal du bygge nyt, anlægge nye områder eller renovere eksisterende, hjælper vi dig af med den overskudsjord, du ikke skal bruge. Vi sørger for at skaffe dig af med jorden på forsvarlig vis, så du hverken behøver bekymre dig om anmeldelser til kommunen, jordbundsprøver eller klassificeringer, ligesom du ikke behøver bruge tid med skovlen. Fra villamatrikel til boligforening eller industri og store virksomheder – Vi flytter din jord og kører den bort!

 Mere end 50 års erfaring med jordopgaver

 Opdaterede med nyeste krav og teknologiske muligheder

 Specialtilpasset rådgivning og udførelse

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
WEB-flytning-af-jord2-WS_Brejner
WEB-flytning-af-jord2-WS_Brejner

Din jord - Din løsning

  • Al jord er ikke ens. Vores udgangspunkt er skræddersyede løsninger med afsæt i jordbund, klassificering, omfang og behov
  • Fra ren muldjord til forurenet jord – Vi sørger for den rigtige afskaffelse
  • Undgå bekymringer med anmeldelser – Vi tager papirarbejdet

Bortskaffelse af jord kan hurtigt blive en anstrengende affære med en skovl. For jord er tung – faktisk vejer jord i gennemsnit 1,5 ton pr. kubikmeter, og derfor tager det laaaang tid at flytte jord. Vi har de rigtige maskiner, fra de små drenge til de store tunge af slagsen, så alle former for jordarbejde kan løses i en håndevending, uden du behøver bekymre dig. Har du efterfølgende brug for hjælp til anlæg, fundament, kloakering eller byggeri, bistår vi dig gerne hele vejen.

Pas på med forurenet jord

Når du skal af med mere end 1 m3 jord, skal det anmeldes til kommunen. Det sørger vi for, ligesom vi tager os af at komme af med jorden de rigtige steder – for hvor det er, afhænger blandt andet af, om jorden er forurenet eller ej. Der gælder nemlig særlige regler, når jorden er forurenet, hvilket eksempelvis er gældende for alle byzoner på grund af biler og industri, så her skal du have tilladelse til jordflytning, hvilket også gælder for tungere forurenet jord. Derfor må du aldrig bare grave jord op og smide tilfældige steder, for jordflytning skal registreres.

 

Og det er ikke så dårligt igen. For det er for vores alles bedste, at kommunerne sørger for, at forurenet jord ikke blandes med uforurenet jord. Det betyder nemlig i sidste ende, at jorden ikke ender med at gøre skade på mennesker, miljø og drikkevand. Samtidig kan forurening trænge ind i bygninger, der befinder sig ovenpå tungt forurenet jord.

 

Du kan ikke umiddelbart se eller lugte, om din jord er forurenet, men vi kan hjælpe dig med jordbundsprøver eksempelvis til klassificering. 

Kom let af med jorden

Vi har en stor maskinpark og kan derfor klare alle jordopgaver – fra dem, der kræver de små gravemaskiner, som let kan komme til alle steder –  til de helt store, når der skal anlægges og derfor bortkøres mange m3. Så uafhængig af om det gælder råjord, jord, muldjord, sand eller byggejord kan vi flytte den uden problemer fra dig. For med over 50 års erfaring har vi prøvet at flytte det hele. Mange gange.

Jord er ikke bare jord

Vi er vant til at arbejde med jord, og derfor også vant til at undgå traktose, hvor jorden bliver presset af store maskiner, så vandet ikke kan trænge igennem. For vi arbejder med jord, fordi vi kan lide det. Derfor tager vi også din jord alvorligt og sørger for, at den har den rigtige struktur, afhængig af, hvad projekt den resterende jord skal være en del af. Nye udeområder, fundament, bassiner eller andet – vi klargør jorden til det formål, den skal have og sørger selvfølgelig også for alle efterfølgende opgaver fra kloakering til fundament, hvis det har interesse. 

Gør gravearbejdet let

Vi udfører alle former for gravearbejde. For du kan ikke altid genbruge den jord, du skal fjerne, når du eksempelvis laver fundament og bruge den et andet sted på grunden. Så skal den bortskaffes – enten med container eller lastbil. Samtidig sørger vi for al papirarbejde, så du ungår bøder. Vil du gerne selv skovle jorden op i en container, stiller vi gerne en til rådighed til formålet, som vi efterfølgende afhenter.

For det skal være nemt for dig at komme af med jorden.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi hjælpe dig med din jord.