Anlægsarbejde på Sjælland

Vi laver alle typer af anlægsarbejde som jord,- kloak,- beton,- og fundamentarbejde, hvilket er hele forudsætningen for stærke bygninger, der holder. Men selvfølgelig laver vi også, belægningsarbejde med sten og fliser samt anlæg af både asfalt og grusstier/veje, som giver det sidste løft til eksteriøret. 

 Mere end 50 års erfaring med arbejde i jordhøjde

 Opdaterede med nyeste krav og teknologiske muligheder

 Autoriseret kloakmester og uddannede medarbejdere

Vi lytter til dine ønsker

Årelang erfaring forpligter. Vi har prøvet de fleste udfordringer og tager udgangspunkt i din tilfredshed. Kontakt os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller ring på
 +45 48 24 15 99
WEB-Anlægsarbejde2-WS_Brejner
WEB-Anlægsarbejde2-WS_Brejner

Lad os klare anlægget

 • Erfaren autoriseret kloakmester løser alle opgaver under jorden
 • Entreprenør med det nyeste udstyr klarer opgaverne i jordhøjde
 • Specialtilpassede løsninger ud fra dine behov

Anlægsarbejde dækker over et vidt spænd af forskellige typer af byggearbejde, der foregår i terrænet på eller i jorden. Og vi kan klare dem alle.

For med over 50 års erfaring har vi bredt kendskab til forskellige former for jord og de krav, som divergerende typer af byggeri stiller til underlaget. Derfor tager vi altid udgangspunkt i det enkelte område, karakteren og jordbunden, når vi beregner i forhold til nyanlæg og byggeri. Uanset om det gælder en boligforening eller lejlighedskompleks, virksomheder og industri eller en privatbolig.

Eksempler på anlægsarbejde

 • Grusveje og stier
 • Kloakering og kloakarbejde
 • Belægnings-, og brolæggerarbejde
 • Fundamenter og betonarbejde
 • Gravearbejde og etablering
 • Byggemodning og planering
 • Planering og nivellering
 • Jordflytning og bortkørsel
 • Planlægning, beregning og anmeldelser
 • Anlæg af have, stier, udeområder
 • Regnvands,- og klimasikring

Kloakering og kloakarbejde

Som autoriseret kloakmester ved vi alt om, hvor vigtigt det er, at alt under jorden fungerer. Gør det ikke, kommer det nemlig til udslag over jorden i form af oversvømmelser, rotter, lugtgener eller stoppede afløb. Derfor laver vi alle former for kloakarbejde fra fejlfinding med TV-inspektion, nye former for anlæg, reparationer og klimasikring. I forbindelse med nyanlæg bliver alt anlagt optimalt fra starten.

Fundamenter og betonarbejde

Når fundamenterne er gode, står bygningerne stærkere og er sikret lang holdbarhed. Vi sørger for udgravning, etablering og støbning af tilpassede fundamenter beregnede efter bygningens brug og dimensioner.

Regnvands og klimasikring

Stigende mængder regnvand er en kommende trussel for alle matrikler fra det private til boligblokke og virksomheder samt industri. Krav fra kommunerne om separering af regnvand fra spildevandet og om selvhåndtering betyder, at der skal tænkes i nye løsninger. Tag os med på råd fra starten, for vi arbejder med alle former for klimatilpasning, regnvandssikring og regnvandsanlæg, så mere vand ikke behøver blive et problem.

Jordflytning, bortkørsel og gravearbejde

Uanset om det er forurenet jord, der skal anmeldes og flyttes, eller der skal graves ud til et nyt større anlæg og fundament, så er jordarbejde ligetil for os. Vi sørger for alt fra beregninger til papirarbejde og registrering hos kommunen og flytter alle former for jord fra det store til det små, for vi har en udvidet maskinpark, der tæller fra de små gravemaskiner, som let kan komme omkring til de store tunge drenge.

Grus og belægning

Når udearealer skal have det sidste touch og fremstå arkitektonisk smukke i samspil med byggeriet, står vi for alle former for belægning – fra fliser til sten og grus samt anlæg af grusveje og stier.

Lad os løse din opgave

Skal der anlægges nyt? Tag os med på råd, og lad os vejlede dig omkring processen fra den spæde start til omfangsrig etablering som udgangspunkt for byggeri.